Aceasta a făcut o mărturisire neașteptată chiar pe o rețea de socializare și încerca să se prezinte drept exemplu celor care se plâng cu privire la salariile pe care le încasează lunar. „Dacă au nevoie de tine și nu sunt multe persoane competente, salariul crește. Eu am început cu 600 dolari și am terminat cu 10.000 euro pe cartea de muncă”, a dezvăluit Monica Tatoiu.

Femeia de afaceri a povestit cu mândrie și cu altă ocazie despre banii pe care i-a încasat datorită profesiei sale. Invitată în platoul Antenei 1, aceasta a spus chiar și ce pensie are în momentul de față. „Acum avem mulți bani. Dacă nu eram cu Tatoiu (n.r. soțul ei) făceam praf toți banii. Eu, de exemplu, am o pensie de 10.000 de lei și nu pot sa rezist la o blană’, a afirmat Monica Tatoiu.

Femeia de afaceri locuiește împreună cu soțul ei într-o vilă a cărei valoare se ridică la 2,5 milioane euro și care este ultra-securizată. „Casa este în permanență conectată și monitorizată de o firmă de securitate și avem posibilitatea să o vedem din orice parte a lumii, prin Internet. Eu pot să controlez în fiecare secundă cine este în casă sau afară pentru că toate camerele video îmi sunt accesibile prin Internet, iar tot ce se filmează pe aceste camere se transferă în timp real și se înregistreaza pe un server. În plus, sistemele de protecție activă anunță într-o secundă firma de pază daca se întâmplă ca vreun intrus să încerce să ne intre în casă.
Tot sistemul de protecție a casei este inventat de mine, astfel încat nimeni nu știe cum funcționează și am siguranța că nimeni nu îmi poate intra în casă făra voia mea. Dacă vă uitați bine, ușile de la intrare sunt din termopan vitrat, nu am nevoie de uși supersecurizate, pentru ca nimeni nu poate intra în casa mea fără ca eu să știu”, povestea Victor Tatoiu în urmă cu ceva timp.