“O dată în plus, românii au descoperit avantajele comerțului electronic: nu trebuie să înfrunți gerul, nămeții și viscolul pentru a ajunge la o agenție de turism, ci doar să stai câteva minute în fața calculatorului pentru a face achiziția dorită, în condiții de maximă siguranță. Rezervarea biletului, plata acestuia și apoi primirea biletului electronic se poate face de acasă sau de la birou, în câteva minute”, declară Remus Vișan, Deputy Managing Director al Paravion.ro.

Volumul de rezervări anticipat pentru începutul lunii februarie era de aproximativ 200-250 de rezervari online/zi. În condițiile vremii nefavorabile s-au înregistrat peste 500 de rezervări online, majoritatea fiind pentru destinații din Europa. În jur de 65% dintre acestea au fost făcute de persoane aflate la prima încercare de a cumpăra un bilet de avion pe Paravion.ro.
Având în vedere că prognoza meteo anunță și pentru perioada următoare o vreme la fel de nefavorabilă, este așteptat ca trendul de creștere a vâzăilor de bilete de avion pe site-ul Paravion.ro să se mențină.  “În perioada 1-7 februarie 2012, vânzările pe site-ul Paravion.ro au crescut cu peste 130% comparativ cu prima săptămână din februarie 2011, iar acest procent se majorează de la o zi la alta”, adaugă Remus Vișan.

 Pe parcursul anului trecut site-ul Paravion.ro a înregistrat peste 80.000 de rezervări turistice și nu mai puțin de 3 milioane de căutări pentru bilete de avion. Prin intremediul PayU, Paravion.ro a dezvoltat 45 de filtre de securitate care conferă 100% siguranța achizițiilor online.