La începutul lui 2012, compania aprecia că volumul plăţilor mobile realizate prin intermediul PayPal anul acesta va ajunge la 7 miliarde de dolari, aproape dublu comparativ cu 2011 (4 miliarde de dolari) şi în creştere de la 750 milioane de dolari în 2010.
“Ne aşteptăm ca PayPal să proceseze plăţi mobile în valoare de 10 miliarde de dolari până la finalul acestui an, adică un volum cu 150% mai mare decât anul trecut”, a declarat  David Marcus, preşedinte PayPal.
PayPal a comunicat noile estimări privind volumul plăţilor mobile după ce compania – parte a eBay – a înregistrat rezultate financiare trimestriale puternice şi a realizat, pentru al treilea trimestru consecutiv, peste jumătate din veniturile sale din operaţiuni derulate în afara Statelor Unite.
În ceea ce priveşte numărul de utilizatori, PayPal a ajuns la 113,2 milioane de conturi active, creşterea fiind de 13% comparativ cu al doilea trimestru al anului trecut. Pe de altă parte, veniturile PayPal au evoluat cu 26% de la an la an, în timp ce volumul total net al plăţilor realizate prin PayPal a crescut cu 20%, la 34,5 miliarde de dolari.