Soția acestuia, Alina, se află în stare gravă în spital. Conform unor informații apropiate familiei, George Naghi, unul dintre cei mai bogați oameni din România, a murit în urma unui stop cardiac.

Șalupa, care avea același nume ca al soției, era condusă chiar de omul de afaceri.

Soţia sa a fost transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi.  Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea producerii şi cauzelor accidentului.

George Naghi era unul dintre cei mai bogați oameni din România, ocupând, anul trecut, locul 113 în Top Capital cei mai bogați români, cu o avere estimată la 58-60 milioane de euro. Acesta deținea împreună cu soția producătorul de mezeluri Aldis Călăraşi.

Afacerea lui George Naghi, producătorul salamurilor sub brandul Aldis Călărași, a fost atinsă puternic de criză, după ce recesiunea i-a făcut pe consumatori să se reorienteze către produsele mai ieftine.

După o scădere cu 13,4% a cifrei de afaceri în 2009 față de 2008, Aldis Călărași a avut vânzări ceva mai bune în 2010. În primul semestru al anului trecut, vânzările crescuseră cu 20% față de aceeași perioadă din 2009. Secretul creșterii vânzărilor a fost livrarea de carne proaspătă către lanțurile de retail modern.

George Naghi a sacrificat profitul din anii dinainte de criză pentru a rezista pe piață în acești ani grei.
Update: Cel mai probabil afacerea va fi dusă mai departe de Gina fiica omului de afaceri și de soțul acesteia. Omul de afaceri mai are un băiat un vârstă de 23-24 de ani, dar acesta nu s-a implicat până acum în afacerea familiei. 
De altfel, atât fiica, cât și ginerele lui George Naghi se ocupau de mai bine de câțiva ani de fabrica Aldis de la Călărași, ne-au mai precizat sursele citate.