„Mă bucur să revin la RTR, de această dată în calitate de director general. De la plecarea mea din România acum doi ani, am rămas conectat la activitatea RTR prin funcția de inginer șef pe gama Entry. Voi continua, alături de cei peste 2.100 de angajaţi ai RTR de la Bucureşti, Titu şi Mioveni, să contribui la performanţa ingineriei, ca parte importantă din ansamblul activităţilor pe care Renault le desfăşoară în România.

RTR este recunoscut ca fiind centrul de referinţă pentru gama Entry la nivelului Grupului Renault în ceea ce priveşte proiectarea şi validarea noilor vehicule dezvoltate pe platforma Logan, adaptarea lor pentru pieţele mondiale şi coordonarea proiectelor de viaţă serie, atât pe parte mecanică, cât şi vehicul.

Contez foarte mult pe experiența dobândită deja de angajații RTR și, în mod special, pe competenţa recunoscută a inginerilor noștri, pentru a ne atinge obiectivele”, a declarat Pascal Candau, director RTR.

Pascal Candau (53 ani) a absolvit Ecole Nationale Supérieure d’Art et Métiers, în Franţa. Şi-a început cariera la Renault, în 1987, în cadrul Biroului de Calcul al Direcţiei de Studii, ca inginer suport software. În 1991 se alătură ingineriei, fiind şef serviciu Proiectare Numerică în Direcţia Dezvoltare Şasiu, iar în 1999 devine asistent al preşedintelui director general al Grupului Renault. Începând din 2001 este şef al departamentului logistic la Centrul de Realizări Prototipuri, iar din 2008 devine director al acestei entităţi. În 2012, vine în România, ca director adjunct al RTR, responsabil pentru Direcţia Inginerie Vehicul. Din 2013 este inginer şef pentru segmentul Entry, la Technocentre, în Franţa. Începând cu aprilie 2015, Pascal Candau este director al RTR.