În topul vacanțelor de 1 Mai, vândute până acum de Paravion Tour (n.r. – platforma de servicii de turism online Paravion.ro face parte din grupul de agenţii Happy Tour) au fost programele turistice charter în Antalya, pe malul Mediteranei, datorită tarifului, condițiilor climaterice și ofertei  hotelurilor în regim all inclusive sau ultra all inclusive.

”Există și turiști care aleg destinații mai departate. Cel mai scump pachet, vândut de Paravion.ro, a fost  o vacanță în Hong Kong  și Singapore, pentru două persoane. El a costat 3.870 euro, tarif în care au intrat biletele de avion la clasa economic și cazarea la hotelurile Courtyard Marriott Hong Kong și  Marriott Singapore”, a spus Remus Vișan, deputy manager Paravion Tour. Potrivit acestuia, pentru Antalya oferta pornește de la 399 euro plus 95 de euro taxe de aeroport, servicii all inclusive la hotelul Aqua Plaza de patru stele.

Mulți turiști aleg să petreacă 1 Mai la mare, pe litoralul românesc, în Bulgaria sau pe malul Mării Roșii. ”Anul acesta avem multe solicitări pentru Egipt. De pildă, avem o ofertă la hotelul Noria Resort de patru stele, care pornește de la 399 euro, plus 95 euro taxe aeropot. Pachetele de servicii includ: bilet de avion zbor charter, transfer, 7 nopți cazare, masă, asistență turistică locală”, a mai spus Remus Vișan.

Și Parisul este în continuare foarte căutat: un sejur de patru nopți costă 565 euro de persoană, tarif care include biletul de avion, cazare patru nopți cu mic dejun inlcus la hotel de trei stele, taxe de aeroport. ”Una dintre cele mai intersante vacanțe de 1 Mai vândută de Happy Tour anul acesta este în Mauritius. Turiștii, o familie cu un copil, au ales insula din Oceanul Indian  atât pentru sărbătoarea de Paște, cât și pentru 1 Mai ( 2 aprilie -7 mai).  Biletele de avion au costat aproximativ 3.000 euro, iar excursiile la sol în jur de 1.000 de euro. Cazarea nu și-au cumpărat-o de la noi pentru că aveau o invitație pe plan local”, a adăugat Mădălina Grosu, product manager Happy Tour.

O ofertă punctată de aceasta este o croazieră de zece nopți organizată de MSC în Marea Baltică. Tariful pornește de la 499 euro de persoană, pentru plecările din Budapesta și de la 519 pentru plecările din București. Pachetul include: cazare în cabină dublă interioară sau exterioară, regim de masă pensiune completă la bordul vasului, accesul la activitățile organizate la bord și facilitățile vasului, taxe portuare, transport avion până la Amsterdam, taxe de aeroport incluse, transferul la/de la aeroport/port.

Citeşte şi: Gadgeturi pe care să le iei cu tine în minivacanţă