DEZVOLTARE Agenţia de turism Paralela 45 va investi alte două milioane de euro în construcţia unei clădiri de apartamente în Olimp.

Lucrările vor fi demarate în luna septembrie şi finalizate în iunie 2006. „Marele succes al proiectelor noastre anterioare, Onix şi Agat, ne-a determinat să continuăm investiţiile pe segmentul rezidenţial“, declară pentru Capital Alin Burcea, preşedintele agenţiei Paralela 45. Anul trecut agenţia de turism a construit două clădiri de apartamente în Neptun, în apropierea unui alt proiect propriu, apart-hotelul Residence Neptun. Noul proiect se va numi Club Coral şi va avea 37 de apartamente de două, trei şi respectiv patru camere. Clădirea cu patru nivele, la care se adaugă o mansardă, va avea 15 locuri de parcare.
Preţul de vânzare al apartamentelor variază între 57.000 de euro pentru două camere, 90.000 de euro pentru trei camere şi 150.000 de euro pentru un apartament de patru camere cu terasă; preţurile nu includ TVA. Suprafaţa minimă a unui apartament de două camere este de 47 de metri pătraţi utili, iar cel mai mare apartament are o suprafaţă utilă, fără balcon, de 100 mp. Paralela 45 a înregistrat în 2006 o cifră de afaceri de 26 de milioane de euro. Pentru anul acesta, Alin Burcea estimează o cifră de afaceri de 30 de milioane de euro.