Distracția turiștilor din Mamaia a fost tulburată sâmbătă de dimineață de un eveniment neprevăzut petrecut pe plaja stațiunii.

Un șarpe de câțiva zeci de centimetri a fost zărit de turiști pe plaja din Mamaia, fapt ce a stârnit frica, mai ales că la fața locului erau prezenți și numeroși copii.

Mai mulți copii s-au speriat

Astfel, mai mulți copiii aflați la plajă alături de părinții lor s-au speriat când au văzut creatura și au început să țipe, informează stirileprotv.ro.

Un bărbat a încearcat să gonească șarpele, moment în care reptila a fugit în apele mării.

Pe litoral, vremea se menţine caldă şi însorită în acest final de săptămână. Seara vântul prinde putere, iar maximele ating 28-29 de grade.

În context, trebuie precizat că numărul mare de turiști aflați pe litoral și faptul că nu sunt respectate măsurile de distanțare, în contextul pandemiei de coronavirus, continuă să stârnească reacția de nemulțumire a autorităților din România.

”Nu este posibil așa ceva”

”Eu le-am spus colegilor mei, ce se întâmplă pe litoral este incredibil. În mai multe cazuri ar trebui retrase autorizațiile de funcționare. Nu e posibil să fie nevoie să mergi cu jandarmii peste ei ca să înțeleagă”, a declarat sâmbătă europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, în cadrul unei intervenții televizate.

Trebuie precizat că unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune, prezentatoarea știrilor Pro Tv, Andreea Esca, s-a îmbolnăvit de noul coronavirus după ce a participat la o petrecere pe litoralul Mării Negre.

Ea a recunoscut ulterior că regretă faptul că ”a lăsat garda jos” și nu a respectat regulile de distanțare și de prevenire a răspândirii COVID-19, la petrecerea din Olimp, unde au participat zeci de vedete și bloggeri.