Clipe teribile în această seară, chiar în centrul Bucureștiului. Un bărbat a atacat mai multe persoane, într-o zonă aglomerată din Capitală. Individul avea un cuțit cu lama de peste 30 de centimetri. Atacatorul a fost imobilizat rapid de doi polițiști rutieri, anunță Sindicatul Europol.

”ACUM! Atac in plin centrul Bucurestiului

Un bărbat înarmat cu un cuțit ce avea lama de peste 30 de cm a atacat mai multe persoane intr-o zona aglomerată a Bucureștiului.

La auzul strigatelor de disperare, doi polițiști rutieri aflați în zona au intervenit prompt, l-au pus la pământ și l-au dezarmat. Se pare ca persoana este cunoscută cu afecțiuni psihice.

O intervenție promptă a polițiștilor rutieri prin care s-a evitat o tragedie. Felicitări colegilor!

Din cifrele neoficiale, în România există peste 700.000 de persoane cu afecțiuni psihice care nu urmeaza un tratament. Asta spune multe despre siguranta/nesiguranță din spațiile publice.”, anunță sindicaliștii din Poliție.

Din primele informații, individul se numește Florin, are 35 de ani și acum este la audieri. În momentul în care a văzut polițiștii, bărbatul s-a tăiat la o mână, iar cuțitul l-a ascuns pe mânecă. Polițiștii au chemat și o ambulanță pentru a-i acorda îngrijiri medicale”, spun cei de la Europol.