Joburile sunt disponibile pentru angajare imediată. Compania asigură, înainte de începerea activității, două săptămâni de training care includ cursuri de calificare în limba engleză și de certificare în îngrijirea umană.

De asemenea, angajatorul oferă mașină de serviciu și un ajutor pentru acoperirea costurilor de cazare. Salariul poate varia între 17.000 de lire și 22.000 de lire sterline pe an, sume echivalente cu 22.070 euro-28.560 euro pe lună. Astfel, salariul lunar s-ar putea cifra între minimum 1.840 euro și 2.380 euro. Se pot face și ore suplimentare.

Jobul constă în îngrijirea persoanelor vârstnice, ajutându-i în activități precum alimentație, igienă etc.

Candidații care doresc să aplice la acest job trebuie să aibă carnet de conducere, să fie persoane prietenoase și grijulii, să dorească să lucreze în domeniul îngrijirii bătrânilor, să aibă un nivel bun al limbii engleze. Persoanele care au experiență în îngrijire, în spitale sau în calitate de asistent medical vor avea joburi mai bine plătite. Totuși, experiența anterioară nu este obligatorie.

Vezi AICI mai multe detalii despre aceste joburi în domeniul îngrijirii vârstnicilor în Anglia unde salariile pot ajunge până la 2.380 euro pe lună.

 

 

Te-ar putea interesa și: