5oferte.ro este o platformă inovatoare care uşurează enorm eforturile clienţilor în găsirea furnizorilor specializaţi. Folosirea acestei platforme este complet gratuită pentru clienţii care sunt în căutarea de firme care să le efectueze lucrările. Acest tip de site funcţionează cu succes de ceva ani pe piaţa din Occident.

Platforma online permite clienţilor să aleagă cea mai bune ofertă, deoarece firmele sunt puse în concurenţă între ele.Totuşi platfoma nu permite decât unui număr de maximum 5 firme să contacteze un client pentru a nu-l sufoca cu apelurile telefonice.

Particularitatea acestei platforme este că în loc să alergi tu după furnizori, vin ei la tine. Cei interesaţi vor găsi pe această platformă firme care realizează construcţii de case noi , renovări, firme de finisaje, izolări exterioare şi interioare, producători şi montatori de învelitori, fabricanţi şi montatori de termopane, uşi de interior şi exterior,dar şi servicii de proiectare, arhitectură , cadastru, pe scurt gama completă de firme şi prestatori de care ai nevoie în etapa dinaintea realizării construcţiei. Fiind o platformă în care furnizorii sunt puşi la pusi în concurenţa clientul, poate fi sigur că aici va găsi cele mai bune preţuri pentru manoperă în construcţii şi finisaje.

Site-ul 5oferte.ro aduce reale beneficii şi pentru firmele de construcţii şi amenajări pentru că nu mai au nevoie de buget de marketing şi publicitate. Potenţialele lucrări fiindu-le trimise prin email.