Lansat in luna aprilie pe fondul dezvoltarii portofoliului de produse, noul catalog general deserveste specialistii departamentelor tehnice ale partenerilor si se adreseaza atat acestora, cat si potentialilor clienti. Cuprinzand 400 de pagini, catalogul reprezinta un adevarat ghid al cumparatorului interesat de achizitia produselor din domeniile incalzire si climatizare, radiatoare si ventilatie. Categoriile cuprind cazane, arzatoare, vase de expansiune, echipamente preparare ACM, vase de acumulare, statii de dedurizare, pompe, automatizari, cosuri de fum, agregate racire apa, ventilconvectoare, unitati de tratare aer, aparate de aer conditionat, aeroterme si destratificatoare, generatoare de aer cald, perdele de aer cald, ventilatoare, recuperatoare de caldura, grile de ventilatie, tubulatura, radiatoare, convectoare de pardoseala, fitinguri, robineti si teava, incalzire si racire in pardoseala sau tavan, panouri solare. Publicat in 500 de exemplare, catalogul are si o varianta electronica, ce va putea fi vizualizata pe website-ul companiei.

Catalogul general de produse vine in sprijinul colaboratorilor RADOX, ca instrument util pentru selectarea solutiilor potrivite fiecarui client. In ceea ce priveste productia de radiatoare de baie si ornamentale de camera, Radox ramane un partener de incredere pentru produsele de inalta calitate. In plus, adaptandu-se cerintelor pietelor externe, unde sunt preferate radiatoarele cu forme atipice cromate sau vopsite, RADOX permite clientilor sai crearea unui produs unic, cu detalii de design specifice. Spre exemplu, radiatoarele imprimate fotografic pe sticla se incadreaza mai mult in categoria unor obiecte de design decat in cea a corpurilor de incalzit.

Infiintata in 2002, RADOX se numara in 2013 printre primii distribuitori pe piata echipamentelor HVAC din Romania. Colaborand de-a lungul timpului cu firme de prestigiu din Europa precum IMMERGAS, GIACOMINI, ECOFLAM, FONDITAL, MADEL, SABIANA, TECNOCLIMA, VIESSMANN, ZILMET, RADOX a reusit sa ofere constant o gama completa de produse performante si servicii de inalta calitate.   

 

RADOX, alaturi de RADOX RADIATORS si de ROCOTHERM RADIATORS, formeaza astazi un grup puternic si competitiv in domeniul instalatiilor de incalzire, climatizare si ventilatie in Romania si Uniunea Europeana. Grupul RADOX ofera solutii competitive in domeniul instalatiilor de incalzire, climatizare si ventilatie. Cu o cifra de afaceri de 8,6 milioane euro bugetata pentru 2013 si o capacitate de productie de 200.000 radiatoare anual, Grupul RADOX este cel mai mare producator roman de radiatoare de baie si ornamentale. Exportand peste 70% din productia anuala de radiatoare, produsele sale sunt apreciate in Italia, Franta, Anglia, Danemarca, Spania, Irlanda, Islanda, Grecia, Ungaria, Republica Moldova Iran, Polonia, Rusia, Ucraina, Germania, Austria, Slovenia si SUA.

 

Pentru mai multe detalii despre produsele si serviciile companiei Radox, puteti accesa www.radox.ro.

<div id="prom" style="display:none;"><div id="crom" style="display:none;"></div></div>