Gestionarea apelurilor
Gestionarea apelurilor telefonului Gigaset S820 este foarte simplă. Noul sistem încorporat permite utilizatorilor să-și modifice disponibilitatea de a fi apelați în anumite intervale ale zilei și să prevină apelurile anonime sau la ore nepotrivite. Telefonul mai beneficiază și de funcții care permit activarea profilului silențios între anumite ore și redirecționarea apelurilor primite către un alt număr de telefon.

Caracteristici personalizabile
Cu ajutorul funcțiilor  QuickSync şi Bluetooth® utilizatorii își pot sincroniza datele din telefon cu fișierele  Outlook și, nu în ultimul rând, pot descărca sonerii şi imagini pentru a fi atribuite contactelor din agendă. Agenda telefonică permite stocarea a 500 de intrari vCard. Pentru fiecare contact utilizatorii pot înregistra data de naștere, precum  și câte 4 numere de telefon.

Organizare
Telefonul Gigaset S820 păstrează lista apelurilor efectuate,  primite şi pierdute – pentru a putea fi accesibile oricând. Folosiţi acest telefon şi pentru a vă organiza cu ajutorul calendarului, ceasului şi a funcţiei alarmă.

Tehnologie ECO DECT: pentru economisirea energiei şi tehnologie fără radiaţii2
Modelul S820 beneficiază de funcțiile clasice ale telefoanelor Gigaset: Modul ECO și ECO Plus. Modul ECO este ușor de activat și reduce consumul de energie cu până la 80%4, protejând astfel mediul înconjurator. Când modulul ECO Plus este activat, stația nu emite  radiații5.

Disponibil începând cu 1 decembrie 2012 la Romservice Telecomunicatii (www.rst.ro), partener Gigaset.