După o procedură care a durat 5 luni, auditarea extrem de amanunţită a serviciilor Fastius Curier a fost finalizată cu succes. Dekra a certificat până în prezent peste 18.000 de companii, printre care DHL Express Germany GmbH, DER KURIER GmbH & Co. KG sau Opel. Organismul activează în 24 de țări și colaborează cu peste 1000 de auditori.

În urma auditului Dekra, Fastius Curier a primit certificarea bunului mers al activității curente şi a implementat noi proceduri care optimizează fluxul expediţiilor în depozit şi spre sortare.

Datorită prestigiului de care se bucură acest organism internațional de audit, certificatul Dekra garantează calitatea serviciilor Fastius Curier și soliditatea principiilor unei companii orientate întotdeauna spre satisfacția totală a clientului, subliniază reprezentanţii Fastius Curier.
Fastius Curier este de 10 ani singurul serviciu de curierat premium dedicat exclusiv mediului de afaceri din Bucureşti.
De-a lungul timpului, Fastius Curier s-a impus prin promptitudinea deosebită şi prin garantarea siguranţei trimiterilor.
Unic pe piaţa serviciilor de curierat din Capitală este serviciul Fastius Prioritar, care asigură o livrare în maxim două ore oriunde în Bucureşti.
Siguranţa trimiterilor este garantată de sistemul track&trace, care permite fiecărui client să urmărească traseul expedierii pe baza codului AWB.
Succesul strategiei de consolidare a parteneriatelor cu mediul de afaceri din Bucureşti este dovedit, pe lângă recenta obținere a certificatului Dekra, și de faptul că în zece ani de funcţionare, niciun client nu a renunţat la serviciile Fastius Curier.