Foarte mulţi manageri învaţă acest lucru doar după ce se confruntă cu aceste probleme, deşi, nu este singura modalitate. La IEDC-Bled School of Management, una dintre cele mai de succes şcoli de business din regiune, puteţi să-i întâlniţi pe exact aceia care şi-au dat seama de acest lucru. Nu este deloc greu să se înţeleagă faptul că oamenii reprezintă capitalul cel mai valoros al oricărei companii, şi că, mai ales în vremuri de criză, investiţia în programe de instruire şi dezvoltare a competenţelor este crucială, deoarece nu doar ajută la păstrarea celor mai buni şi la stimularea gândirii creative, ci, în cele din urmă, ajută la transformarea provocărilor cu care se confruntă compania în excelente oportunităţi de afaceri. În cei peste 25 de ani de existenţă, peste 53 000 de persoane, din 70 de ţări, inclusiv din România, au parcurs diferite programe implementate de IEDC – de la MBA pentru cadrele în funcţie sau cu experienţă (EMBA) la seminarii şi şcoli de vară pentru tinerii cu potenţial. Motivul pentru care IEDC reprezintă alegerea atât de multor manageri şi cadre de conducere este reprezentat şi de conceptele şi metodologiile inovatoare implementate în fiecare program de studii, unul dintre acestea fiind Learning about Leadership from the Art, care va reprezenta tema unei viitoare prelegeri MasterClass susţinută de Prof. Danica Purg, decan al IEDC-Bled School of Management, în Bucureşti, pe data de 23 octombrie, la hotelul DoubleTree by Hilton. Locurile vacante se ocupă repede, aşa că înregistraţi-vă pentru cursul MasterClass «Learning from the arts: Leadership competences of yesterday, today and tomorrow», online, pe site.

Ne face plăcere să vă invităm să participaţi la o prelegere MasterClass gratuită, intitulată "Learning from the arts: Leadership competences of yesterday, today and tomorrow " susţinută de Prof. Danica Purg, decan al IEDC – Bled School of Management. Prof. Purg este profesoară de leadership şi management eficient. Domeniul ei special de interes îl reprezintă căutarea de idei şi soluţii pentru manageri, desprinse din lumea artelor şi din alte profesii. În 2010, Prof. Purg i-a fost decernat premiul 2010 Dean of the Year (Decanul anului 2010) de către Academy of International Business (AIB), pentru realizările deosebite obţinute în educaţia de business la nivel internaţional. Este autoarea şi coautoarea a mai multor cărţi şi a numeroase articole pe teme precum transformările tehnologice şi organizaţionale, practicile comparative în managementul resurselor umane, team building, reformele economice şi dezvoltarea managementului în Europa Centrală şi de Est. Cea mai recentă lucrare publicată a acesteia Leaders and Teams – The Winning Partnership a fost scrisă împreună cu alţi profesori de leadership de renume: Pierre Casse, Lynn Isabella, Paul Claudel şi Arnold Walravens.

Prelegerea are loc marţi, 23 octombrie, 2012 la ora 18.00, la hotelul DoubleTree by Hilton (strada Nerva Traian, nr. 3A, Sectorul 3, Bucureşti, 031041). Accesul se face în baza unei înregistrări în prealabil. Informaţii suplimentare puteţi găsi aici!