Provocările sunt foarte variante: de la căutarea unui copil care s-a pierdut într-un hypermarket, până la căutarea unei mașini furate sau diferite alte situații cu care se întâmplă să ne confruntăm. Selecția și căutarea în baza de date video înseamnă o serie de prelucrări software care sunt posibile doar cu aplicațiile potrivite, care să eficientizeze efortul oamenilor de a vizualiza și regăsi prin cantitatea mare de date video.

XProtect Rapid REVIEW de la Milestone este o soluție inteligentă de analiză video care permite operatorilor de securitate și anchetatorilor să caute în mod eficient în volume mari, de multe ore de înregistrări video și să identifice exact ceea ce caută în doar câteva minute – ceea ce aduce o eficiență și o utilitate majoră a datelor înregistrate pe camerele video.

„Soluția XProtect Rapid REVIEW deschide noi oportunități pe piața din România, unde deja am identificat o serie de domenii și proiecte interesante și, în același timp, de mare utilitate. Astfel, în ceea ce privește clienții din zona de producție industrială am sesizat un interes sporit, un răspuns normal ce vine din domeniul privat, preocupat de transformarea digitală. Ceea ce ne bucură este interesul manifestat în domeniul public pentru integrarea soluției în sistemele de smart city, deoarece această inovație adusă de Xprotect Rapid REVIEW se dovedește a fi esențială pentru îmbunătățirea siguranței cetățenilor și a integrității bunurilor materiale în interiorul localităților”, a declarat Borislava Kenarova, Regional Sales Manager Eastern Europe la Milestone Systems.

Așadar, odată cu lansarea XProtect® Rapid REVIEW, clienții Milestone vor avea posibilitatea de a accelera procesele de investigare pentru a descoperi cu rapiditate și acuratețe ceea ce caută. Bazându-se pe tehnologia de analiză video pusă la dispoziție de BriefCam, ore întregi de înregistrări video pot fi trecute în revistă acum în doar câteva minute, ceea ce asigură un proces decizional îmbunătățit și rapiditate oricărei investigații.

Având la bază tehnologia inovatoare de analiză video BriefCam®, XProtect Rapid REVIEW este un add-on care este integrat perfect în XProtect Smart Client de la Milestone. Produsul este disponibil prin canalul autorizat de parteneri Milestone Systems și este compatibil cu toate produsele XProtect VMS achiziționate. „XProtect Rapid REVIEW este o soluție ideală pentru clienții Milestone XProtect, care doresc să-și îmbunătățească investiția în VMS cu instrumente analitice premium de investigare video. BriefCam este încântată să acceseze un segment de piață care nu este abordat în prezent, prin Milestone și vastul său ecosistem de parteneri”, a declarat Gili Rom, VP Strategy and Alliances la BriefCam.

O mai bună experiență utilizatorului prin funcțiile de căutare

Milestone XProtect este unul dintre doar câteva VMS-uri care au o integrare de nivel 4 în analiticele BriefCam, făcând ca funcțiile XProtect Rapid REVIEW să fie disponibile direct din cadrul XProtect Smart Client. Aceasta asigură o experiență perfectă, oferind utilizatorului o singură experiență de interfață cu utilizatorul, de unde își pot gestiona investigația.

Bjørn Skou Eilertsen, Chief Technology Officer la Milestone Systems, a declarat:

„În mod clar, XProtect Rapid REVIEW este un instrument important pentru clienții noștri, care îi ajută să-și accelereze investigațiile și, în general, să lucreze mai inteligent cu VMS-ul lor. Aducerea celor mai bune soluții pentru clienții noștri este obiectivul nostru cheie.

XProtect Rapid REVIEW permite căutări și filtrări video de mare precizie pentru mai multe camere, bazate pe o suită în expansiune de clase, atribute, comportamente și straturi vizuale care ajută investigatorii să identifice oamenii, obiectele și comportamentele care îi interesează. Tehnologia unică VIDEO SYNOPSIS® oferă operatorului posibilitatea de a vizualiza simultan obiecte care au apărut în momente diferite în cadrul înregistrării video.

Respectarea normelor sanitare – una dintre provocările actuale

De asemenea, folosind caracteristica Appearance Similarity operatorul poate localiza instantaneu persoane, vehicule și alte obiecte de interes căutând obiecte cu atribute similare. Pentru perioada pandemică, respectarea normelor sanitare este susținută de o serie de alte caracteristici precum: Face Mask Detection, Proximity Identification sau Line Crossing.

„Lansarea XProtect Rapid REVIEW reprezintă un parteneriat strategic pentru a aduce analiza video mai aproape de produsul nostru principal și pentru a adăuga o valoare suplimentară investiției clienților noștri în XProtect”, a spus Eilertsen.

„Vrem să permitem companiilor și guvernelor să valorifice puterea analizei datelor, ceea ce le poate ajuta să abordeze deficitul de resurse, amenințările de securitate și alte provocări. Uneori putem descoperi că cea mai bună opțiune este să integrăm instrumentele analitice în XProtect. Acestea fiind spuse, deschiderea este încorporată în ADN-ul lui Milestone, XProtect rămâne un VMS cu platformă deschisă și continuăm să furnizăm soluțiile de management video care rezolvă cel mai bine nevoile clienților prin parteneriate puternice cu partenerii noștri tehnologici”, a concluzionat Eilertsen.

BriefCam® este furnizorul principal de software de analiză video care permite oamenilor, companiilor și comunităților să deblocheze valoarea conținutului de supraveghere video. Oferind soluții precise, flexibile și cuprinzătoare, platforma de analiză video a BriefCam oferă informații valoroase pentru accelerarea investigațiilor, creșterea conștientizării situației și îmbunătățirea inteligenței operaționale. Tehnologia VIDEO SYNOPSIS® este o marcă înregistrată a BriefCam, Ltd. Pentru mai multe informații despre soluțiile de analiză a conținutului video ale BriefCam, vizitați https://www.briefcam.com/.

Milestone Systems este furnizorul de top la nivel global al industriei de platforme IP software deschise pentru management video; tehnologia care ajută lumea să fie mai sigură, protejează bunurile și crește eficiența afacerilor. Milestone facilitează comunității pe platforma deschisă să conducă colaborarea și inovarea în dezvoltare și utilizarea tehnologiei video deschise, cu soluții sigure și accesibile, așa cum s-a  dovedit în peste 150.000 de locații din întreaga lume. Fondată în 1998, Milestone este o companie autonomă, parte a grupului Canon. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi http://www.milestonesys.com/