Orange a lansat pe 11 iunie serviciile de televiziune prin satelit. Compania oferă 99 de canale, dintre care 42 HD. Astăzi, operatorul telecom, a anunţat Orange TV Go, aplicaţia care permite clienţilor Orange să urmărească televiziune pe dispozitive mobile. Canalele TV de pe Orange TV Go pot fi vizionate de clienţii care au un abonament Orange TV sau un abonament Panteră, conform pachetului lor, urmând ca, în octombrie, să fie disponibile oferte pentru toţi clienţii Orange.

„Prin Orange TV Go, clienţii noştri îşi pot regăsi conţinutul preferat de pe Orange TV pe oricare din dispozitivele folosite, dar şi continut video la cerere, filme şi videoclipuri de la Daily Motion”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer.

Utilizatorii au acces la 50 de canale TV şi, până la jumătatea lunii octombrie, la 30 de filme. Compania se află în discuţii cu cei de la Pro TV şi Antena Group pentru a include şi canalele acestor trusturi, iar pe viitor nu exclud şi introducerea HBO. În ceea ce priveşte numărul de clienţi pe care îi are compania pe segmentul de televiziune, Ducarroz a declarat că cifrele vor fi făcute publice la sfârşitul anului.

Orange are peste 6 milioane de abonaţi la serviciile TV

Numărul abonaţilor Orange la serviciile TV au crescut de la 5,50 milioane  în urmă cu un an la 6.16 milioane în prezent. Cei mai mulţi utilizatori sunt din Franţa, peste 5,3 milioane. Ei folosesc atât serviciile de televiziune prin satelit, cât şi serviciile IPTV ale Orange.

În Polonia, Orange are 699.000 de abonaţi, cu 22.000 mai mult faţă de anul trecut.  Cei de la broadbandtvnews.com scriu că în România numărul abonaţilor ar putea ajunge la 300.000 până la finele anului 2015, în timp ce în Spania se aşteaptă ca cel puţin 100.000 de persoane să se aboneze la Orange TV în următoarele 12 luni.