'Contrar zvonurilor care au apărut în presă şi altor speculaţii, Orange informează că nu se poartă discuţii cu Telecom Italia şi nici nu există planuri referitoare la o fuziune', a declarat Jean-Bernard Orsoni, purtător de cuvânt la Orange.

Cu toate acestea, o serie de surse au declarat pentru Bloomberg că Orange a angajat o serie de bănci de investiţii pentru a evalua opţiunile privind expansiunea în Europa, o combinaţie cu Telecom Italia fiind una din posibilităţile avute în vedere de Orange. Sursele precizează însă că procesul este într-o fază preliminară iar la final Orange ar putea decide să nu demareze o mişcare strategică.

Grupul Orange, cunoscut anterior sub numele de France Telecom, este prezent în 209 de ţări, cu 247 de milioane de clienţi, dintre care 185 de milioane abonaţi la serviciile de telefonie mobilă. Orange a realizat anul trecut vânzări de 39 de miliarde de euro şi avea 155.000 de angajaţi la nivel mondial. Orange este lider de piaţă în România, cu 10,205 milioane de clienţi şi venituri de 453,9 milioane de euro la 30 iunie 2015. AGERPRES