Diego Martinez Lopez a preluat responsabilităţile de la Ludovic Pech, care a fost numit Director Financiar la Mobistar, Belgia, după ce, timp de 3 ani, şi-a adus o contribuţie importantă la îmbunătăţirea performanţei financiare a Orange România.

Cu o experienţă bogată în domeniul financiar, Diego Martinez Lopez a coordonat numeroase programe strategice de eficienţă şi de transformare în cadrul Grupului Orange şi a dezvoltat modele de business pentru lansarea de noi servicii şi tehnologii, precum servicii TV şi reţele broadband de mare viteză.

De la sfârşitul anului 2009 şi-a început activitatea la sediul central din Paris al Grupului Orange, unde a ocupat funcţia de Vicepreşedinte al departamentului Business Performance and Controlling, în cadrul diviziei Home & Convergence a Grupului Orange. Din această poziţie, a condus şi a monitorizat activităţile Grupului legate de servicii fixe, internet şi convergenţă.

Diego Martinez Lopez s-a alăturat Grupului Orange în anul 2000, la Orange Spania, unde a ocupat mai multe poziţii importante, printre care cele de Director ale Departamentelor de Controlling şi Financial Planning.

În noul său rol la Orange România, Diego Martinez Lopez va avea misiunea de a continua programele de creştere a eficienţei companiei.