Oracle Romania isi va dubla in urmatoarele opt luni numarul de angajati, de la 200 de angajati la aproximativ 400 de angajati pana in mai 2006, potrivit unui comunicat de presa al Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii (ANIS).



Declaratia a fost facuta de catre Stefan Baciu, specialist in cadrul Departamentului Marketing si Comunicare Oracle Romania.



In februarie 2004 au fost deschise Centrele de Servicii Oracle care ofera asistenta si suport pentru clienti si parteneri la nivel international, dezvoltand de asemenea si produse si solutii informatice.





“Aceasta extindere a fost posibila datorita fortei de munca performante. Centrele vor fi extinse in viitor pentru a raspunde cerintelor in crestere de servicii profesionale”, a mai declarat Stefan Baciu.



In Romania, compania americana are in prezent opt centre de tehnologie si suport si a preinchiriat un spatiu de birouri cu o suprafata de 7.000 de metri patrati in cadrul imobilului Floreasca Tower, investitie estimata la 10 milioane euro.





Sursa: Capital, 26 septembrie 2005