“Săptămâna trecută am avut o întrevedere cu reprezentanții ADP Groupe, pe tema dezvoltării infrastructurii aeroportuare în Giurgiu”. a scris Niculae Bădălau pe Facebook.
Liderul PSD a precizat că reprezentații companiei franceze si-au exprimat interesul de a investi în Giurgiu, în contextul în care România înregistrează pentru al doilea an consecutiv cea mai mare creștere economică din UE, cu oportunități de investiții atractive.
“Reprezentanții companiei ADP Groupe au precizat că vor pregăti o analiză de fezabilitate cu privire la soluțiile optime pentru extinderea infrastructurii aeroportuare. Sper ca Giurgiu să fie o opțiune reală!”, a încheiat postarea Niculae Bădălău.

Conform wikipedia, Groupe ADP, fostă Aéroports de Paris sau ADP (aeroporturile din Paris), este un operator de aeroport internațional cu sediul la Paris (Franța). Groupe ADP deține și administrează aeroporturile internaționale pariziene Aeroportul Charles de Gaulle, Aeroportul Orly și Aeroportul Le Bourget, toate colectate sub marca Paris Aéroport din 2016.

Sursă foto: Facebook