Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care aruncă acuzații grave la adresa fostului premier, Victor Ponta. Practic, Olguța Vasilescu l-a asemănat pe Ponta cu un purece. Aceasta a afirmat că nu are nevoie de el și mai ales de o alianță cu partidul pe care Ponta îl conduce.

Pe de altă parte, fostul ministru al Muncii susține că Ponta făcea dosare nevinovaților, pentru că nu le convenea că au crescut prea mult în sondaje.

“Ponta spune că nu se aliază cu noi la Craiova. Păi cine l-a invitat la vreo alianţă? Ca să tropăie pe lângă elefant, purecele trebuie să fie chemat… Cum aş putea să mă aliez cu unul din gaşca paraditorilor care făceau dosare nevinovaţilor, pentru că nu le convenea că au crescut prea mult în sondaje şi puneau prea multe întrebări securiştilor care conduceau partidul?”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Recent, Lia Olguța Vasilescu l-a atacat și pe Rareș Bogdan cerându-i să spună un lucru pe care l-a făcut Klaus Iohannis pentru România. Fostul ministru susține că a știut doar să critice PSD.