Ca purtător de cuvânt, Lia Olguța Vasilescu se descurcă foarte bine și răspunde fiecărui atac la adresa PSD sau a Guvernului. Se observă cu ochiul liber că au început ofensiva înaintea alegerilor europarlamentare din luna mai.

Liderii social-democraţi ies la atac şi încearcă să încolţească Opoziţia cu cifre. Cei de la PNL şi cei de la USR-PLUS sunt atacaţi dur în mediul online.

Deputatul PSD, Dorel Căprar, omul care a fost la un moment dat vehiculat ca posibil ministru al Apărării anul trecut, are o postare de o virulenţă extremă pe reţelele de socializare.

Acesta dă de pământ cu cei din Opoziţie şi prezintă cifrele cu care se laudă Guvernul. Căprar spune că PSD este singurul care a dublat alocaţiile copiilor în ultimii ani sau a triplat bursele studenţilor.

“In 2015 – PSD dubleaza alocatiile copiilor de la 42 lei la 84 lei In 2017 – PSD dubleaza indemnizatia minima de crestere copii la 1230 de la 600 in 2012 dupa 8 ani de guvernari de dreapta, In 2017 – PSD acorda gratuit calatorii pe calea ferata pentru studenti si elevi In 2018 -PSD Tripleaza toate bursele(Sociale,merit,performanta) studentilor din Romania de la 180 la 580 lei/student! In 2019 – PSD tripleaza alocatiile copiilor de la 45 lei in 2012 dupa 8 guvernari de dreapta la 150 lei anul acesta si cresc cu 50% alocatia copiilor pana in 2 ani de la 200 de lei la 300 lei, PDL-pnl,USR,PLUS…toti PROMIT… dar cam atat…si voteaza impotriva la votul final. Intr-un final…PSD-UL ramane singurul partid care a facut ceva pentru copiii Romaniei! Romania si romanii inainte de toate! Si apropo oamenii din PSD nu vand copiii de romani strainilor ci ii infiaza”, a scris Căprar pe facebook.

Postarea a fost distribuită și de Lia Olguța Vasilescu.