Atât Lia Olguța Vasilescu, cât și alesul ei, sunt la a doua căsătorie. Ea a fost măritată timp de 14 ani cu un fost jurnalist, iar Claudiu Manda a divorțat în urmă cu patru ani. Amandoi au câte un copil, din căsniciile anterioare.

În urmă cu o săptămână, cei doi îndrăgostiți și-au cumpărat o casă, în Craiova, despre care presa a scris că are critale Swarovski și robinete de aur. Lia Olguța Vasilescu a infirmat aceste zvonuri.

Cu toate că locuința nu conține dotări de lux, prețul a fost colosal. Casa a costat 230.000 de euro. Pentru a reuși să achiziționeze imobilul, Claudiu Manda a declarat că s-a împrumutat ”în stânga și în dreapta”. Conform acestuia, casa este pe datorie, iar mașina este în leasing.

Conform declarației sale de avere, Claudiu Manda nu are o situație financiară extraordinară. În document nu apar bijuterii sau mașini, ci doar un teren și o casă în comuna Văvoru de Jos. Acesta a primit un salariu de 79,583 de la Parlament, la care se adaugă și suma de 360 de lei, pe care o primește de la Universitatea Spiru Haret, unde predă ca lector.