Fiind invitată într-o emisiune la România TV, Olguța Vasilescu a declarat că mama ei suferă foarte mult atunci când aude la televizor diverse critici neadevărate la adresa fostului primar al Craiovei.

Citește și: Toți șoferii trebuie să fie în alertă! Ce se întâmplă cu polța RCA este fără precedent

„Mama e foarte supărată când se uită la televizor și vede tot felul de critici, de exagerări la adresa mea, știe că nu e așa, că nu sunt omul pe care îl prezintă unii la posturile de televiziune. Suferă foarte mult.  De fiecare dată încerc să îi explic că asta este politica, de multe ori trebuie să treci și prin astfel de momente pentru că ești persoană publică, dar pentru cineva care nu e persoană publică e foarte greu de înțeles acest lucru”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Ultimul conflict în care Olguța Vasilescu a fost atrasă i se trage de la fotbal. Gigi Becali susține că CS U Craiova a fost primită în Liga a II-a în mod ilegal, la insistențele lui Viorel Hrebenciuc și cu buna știință a Olguței Vasilescu.

Citește și: Vești bune pentru bugetari! Ministrul Turismului, declarații de ultimă oră despre voucherele de vacanță

„Da, am auzit și eu că Mihai Rotaru avea lojă în Ghencea și ținea cu Steaua când era la București. Dar nu mai contează. Acum ține cu Craiova, dar face mizerii. Noi l-am primit în Liga 2, deși nu era legal. Olguța Vasilescu și Viorel Hrebenciuc i-au dat echipa Craiovei lui Rotaru. Mi-a zis Hrebenciuc: ‘Eu i-am dat echipa lui Rotaru. Am vorbit cu Olguța și i-am zis să i-o dea lui’. Băiatul lui Hrebenciuc și Rotaru sunt naș și fin. Noi i-am primit ilegal într-un fel. Trebuia să înceapă din Liga 4, nu din Liga 2. Dar s-a întâmplat asta pentru că l-au distrus pe Adrian Mititelu. Și ca o reparație morală i s-a dat un loc Craiovei în Liga 2. A zis Hrebenciuc ‘Olguța, tu ești primăriță și eu sunt mare. Tu nu prea ai putere și dă echipa lui Rotaru’. Olguța venise de la PRM, unde a fost servitoarea lui Vadim Tudor, iar Hrebenciu era puternic în PSD”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.