Olguţa Vasilescu face anunţul momentului! Vor fi arestaţi. Cutremur în politică. Primarul de la Craiova vine cu dezvăluiri crunte din interiorul PSD. Urmează un adevărat prăpăd. Mai mulţi lideri politici vor fi puşi la pământ.

Olguţa Vasilescu detonează bomba

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, detonează bomba momentului pe scena politică din România. Actualul primar de la Craiova susţine că urmează un adevărat jihad pus la cale de către PNL şi USR PLUS.

Vasilescu dezvăluie că DNA va începe o campanie în forţă de săltare a oamenilor politici. Procurorii ar fi susţinuţi în aceste demersuri de către liderii puterii. PNL și USR-PLUS influențează justiția și doresc revenirea la perioada în care DNA aresta oameni pe bandă rulantă, mai spune Vasilescu.

Arestări pe bandă rulantă

Vor fi arestări pe bandă rulantă, e profeţia ex ministrului PSD. “Cred că este posibilă întoarcerea vremurilor în care aveam ziua şi arestarea Depinde foarte mult de politic.

Dacă politicul se va implica în continuare pentru arestarea adversarilor politici, toate aceste lucruri se pot întâmpla identic, aşa cum s-a mai întâmplat. Dacă politicul ia mâna de pe justiţie, mi-e greu să cred că…

Eu cred că serviciile s-au retras. Dacă nu s-ar fi retras, nu am fi vorbit de procese pe care le câştigăm în instanţă, pe drept. Adică, nu mai există această influenţă a serviciilor.

La declaraţiile pe care le văd la dl. ministru al justiţiei, eu zic că da. Vor să se întoarcă fix la perioada dinainte. PSD va lupta împotriva abuzurilor, aşa cum a făcut-o de fiecare dată.”, a spus Lia Olguța Vasilescu, conform Antena 3.

Sursa foto INQUAM / Octav Ganea