Sociologul Mirel Palada a publicat luni pe Facebook cele mai recente rezultate Sociopol privind comportamentul electoral în Craiova.

Dacă sondajul se va adeveri, vom avea de-a face cu o adevărată lovitură dată de PSD adversarilor, care ar putea crea o undă de șoc pe toată scena politică.

Lia Olguța Vasilescu ar obține un incredibil

Astfel, Lia Olguța Vasilescu ar urma să câștige lejer cursa pentru primăria Craiovei, surclasându-și adversarii de la distanță, arată sursa citată.

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri locale, aproape jumătate dintre craioveni ar vota-o pe fostul ministru al Muncii! Lia Olguța Vasilescu ar obține un incredibil, poate, pentru unii, scor de 49% în preferințele celor care trăiesc în Craiova.

Mai mult decât atât: PSD-ul ar obține în Craiova un scor cu mult mai bun decât este creditat partidul în momentul de față. Astfel, 46% dintre craioveni ar vota cu social-democrații, dacă duminica viitoare s-ar prezenta la urne.

”Pe 27 septembrie PNL dorește să marcheze momentul T0”

Trebuie precizat că Sondajul CATI a fost realizat în perioada 20 – 27 august, pe 1002 subiecți, iar marja de eroare este, conform autorilor, de +/- 3.2%.

În context, precizăm că Nicolae Giugea, candidatul liberal la funcția de primar al Craiovei, a declarat că pe 27 septembrie PNL dorește să marcheze momentul T0 în ceea ce privește administrarea municipiului Craiova, când se va trece la o administrare corectă, transparentă, în slujba cetățeanului.

”Cel puțin în ultimii 8 ani de zile, în Craiova a fost o administrare făcută cu amatorism și rea credință. Aceasta este caracterizarea cea mai simplă, dar și cea mai corectă a ceea ce s-a întâmplat la nivelul municipiului Craiova în ultimii 8 ani.

Vin și reîncălzesc aceeași supă electorală pentru a treia – a patra oară, uitând să menționeze că au făcut în ultimii 8 ani de zile toate eforturile pentru a trece Craiova pe numele lor, probabil vor să o ia și acasă”, a declarat recent Giugea.

 

Sursa: Facebook Mirel Palada