Milioane de români stau cu sufletul la gură. Astăzi, legea pensiilor este votată în Camera Deputaților după ce aceasta a picat în Senat. Proiectul a ajuns și pe masa celor de la CCR și a fost pusă în accord cu deciziile judecătorilor constituționali.

În Parlament, Lia Olguța Vasilescu, și-a ieșit din fire. A lansat atacuri dure în timpul dezbaterilor chiar în tipul dezbaterilor pe legea pensiilor, legea pe care tocmai aceasta a inițiat-o.

Lia Olguța Vasilescu a precizat că există bani pentru plata pensiilor și a atacat dur Opoziția.„În ultimii doi ani de guvernare PSD-ALDE, vorbim despre venituri în plus în PIB de 266 de miliarde. Dacă comparam cu alți 7 ani de guvernare, pe guvernele Boc, Ponta și Cioloș, s-au strâns 234 de miliarde în plus la PIB, o să înțelegem că fiind venituri mai mari la bugetul de stat, aceste venituri trebuie să se regăsească și în veniturile populației. Cred că este lucrul pe care îl promitem de fiecare dată noi, politicienii, și în foarte puține cazuri ne ținem de cuvânt”, a spus Olguța Vasilescu.