Olguța Vasilescu a dat vestea vineri, 21 ianuarie! Decizia importantă luată de primarul Craiovei. Oamenii au felicitat-o

Într-un mesaj postat pe rețeaua de socializare, Lia Olguța Vasilescu spune că pe șantierul Firului II Isvarna-Craiova au ajuns conductele necesare, motiv pentru care antreprenorul va începe lucrările săptămâna viitoare.

”Încheiem această săptămână de lucru cu vești bune de pe șantierul Firului II Isvarna – Craiova: au ajuns în teren conductele pentru contractul DJ-CL-18, astfel că, de săptămâna viitoare antreprenorul va demara lucrările. Acesta este ultimul din cele șase contracte în care a fost împărțit Firul II Isvarna – Craiova, iar lucrările se vor desfășura în localitățile Câlnic, Telești, Rovinari și Bâlteni, din județul Gorj”, spune fostul ministru al Muncii.

Lia Olguța Vasilescu a mai scris, referitor la alte cinci contracte, că lucrările sunt în plină desfășurare datorită vremii favorabile. De asemenea, ea a mai scris că noua conductă a fost introdusă pe o lungime de 21.797 metri.

”Pentru că vremea a fost favorabilă, pe celelalte cinci contracte lucrările sunt în plină desfășurare. Până în acest moment s-a introdus conductă nouă pe o lungime totală de 21.797 metri și s-au reabilitat 3.822 metri”, spune primarul Craiovei.

Ea a mai adăugat că ”în total, Firul II Isvarna – Craiova presupune reabilitarea a 27,4 kilometri de conductă și construirea altor 96,4 de kilometri”.

Reparațiile au fost finalizate la Liceul cu Program Sportiv ”Petrache Trișcu”

În cursul zilei de joi, Lia Olguța Vasilescu i-a informat pe cei care îi urmăresc activitatea în mediul online că reparațiile au fost finalizate la Liceul cu Program Sportiv ”Petrache Trișcu”.

Fostul ministru al Muncii mai spune că baza sportivă, cât și aleile interioare au fost reabilitate, în timp ce terenurile de sport au fost trasate corespunzător.

”Intervențiile de reparații efectuate la Liceul cu Program Sportiv Petrache Trișcu au fost finalizate. Baza sportivă și aleile interioare au fost reabilitate și asfaltate, iar terenurile de sport au fost trasate corespunzător”, notează Lia Olguța Vasilescu.

De asemenea, fostul ministru mai spune că spațiile din interior de la demisol au fost igienizate, făcând referire la sălile de forță și la mai multe încăperi unde se depozitează materiale didactice.

În finalul mesajului, Lia Olguța Vasilescu spune că lucrările de acum sunt continuarea celor de renovare și reabilitare din 2021.

”La interior, s-au igienizat spațiile de la demisol, care deservesc sălile de forță și mai multe încăperi folosite pentru depozitarea materialelor didactice. Aceste lucrări s-au desfășurat în continuarea celor de renovare și reabilitare a corpului principal de clădire, finalizate încă de anul trecut”, notează fostul ministru al Muncii.