Olguța Vasilescu a dat vestea joi, 20 ianuarie. A luat o decizie importantă! Toată lumea a felicitat-o

În cursul zilei de joi, Lia Olguța Vasilescu i-a informat pe cei care îi urmăresc activitatea în mediul online că reparațiile au fost finalizate la Liceul cu Program Sportiv ”Petrache Trișcu”.

Fostul ministru al Muncii mai spune că baza sportivă, cât și aleile interioare au fost reabilitate, în timp ce terenurile de sport au fost trasate corespunzător.

”Intervențiile de reparații efectuate la Liceul cu Program Sportiv Petrache Trișcu au fost finalizate. Baza sportivă și aleile interioare au fost reabilitate și asfaltate, iar terenurile de sport au fost trasate corespunzător”, notează Lia Olguța Vasilescu.

Spațiile au fost igienizate

De asemenea, fostul ministru mai spune că spațiile din interior de la demisol au fost igienizate, făcând referire la sălile de forță și la mai multe încăperi unde se depozitează materiale didactice.

În finalul mesajului, Lia Olguța Vasilescu spune că lucrările de acum sunt continuarea celor de renovare și reabilitare din 2021.

”La interior, s-au igienizat spațiile de la demisol, care deservesc sălile de forță și mai multe încăperi folosite pentru depozitarea materialelor didactice. Aceste lucrări s-au desfășurat în continuarea celor de renovare și reabilitare a corpului principal de clădire, finalizate încă de anul trecut”, notează fostul ministru al Muncii.

Alături de mesajul în sine, Olguța Vasilescu a postat și câteva poze de la fața locului, care atestă cele spuse de fostul ministru. De asemenea, postarea acesteia a primit sute de aprecieri, oamenii felicitând-o pentru realizare.

”Felicitari ! Sanatate si mult bine !Doamne ajuta-va ! Amin ! Fiti mîndri craioveni cu asa primar/Felicitări! Mult succes în continuare în toate proiectele pe care vi le propuneți să le realizați în viitor/Felicitări si mult respect Doamna Primar sunteti minunata”, sunt doar câteva din zecile de comentarii pe care fostul ministru al Muncii le-a primit.