Cu ocazia împlinirii unui an de activitate, ASCENDI, emitentul de tichete valorice cu cea mai mare rată de creştere din piaţă în anul 2009, a lansat  prima promoţie comună de tichete cadou şi tichete vacanţă, ce se va desfăşura în perioada 18 noiembrie – 18 decembrie 2009.

Cu oferta  de tichete cadou şi/sau tichete vacanţă, concepută special pentru Sărbătorile de Crăciun, beneficiaţi de bonusuri şi avantaje suplimentare calculate în funcţie de valoarea nominală cumulată a tichetelor.

« Sărbătorile de Crăciun din acest an, aduc posibilitatea  – pentru prima oară – de a alege între două soluţii moderne de recompensare şi fidelizare a salariaţilor: tichetele cadou  şi tichetele de vacanţă. Ascendi le-a grupat împreună – într-o ofertă unică pe piaţa tichetelor valorice din România –  pentru a putea oferi companiilor, maximum de avantaje şi minimum de costuri », a declarat Alida Velea, Director General ASCENDI.

Ascendi tichete cadou oferite salariaţilor cu ocazia sărbătorilor de Crăciun sunt cheltuieli deductibile şi scutite de taxe iar sumele corespunzătoare tichetelor de vacanţă sunt deductibile la calculul impozitului pe profit, în limita a şase salarii minime pe economie, pentru fiecare angajat, pe an calendaristic.