ASCENDI, emitentul de tichete valorice cu cea mai mare rată de creştere din piaţă, a lansat oferta  Vacanta 2010, ce se va desfăşura în perioada 26 aprilie 2010 – 26 iunie 2010.

Pentru prima data in Romania, Ascendi tichete vacanta permite angajatilor sa aleaga oricare unitate turistica de pe teritoriul Romaniei*, iar costurile de emitere aferente ofertei sunt returnate integral, în tichete cadou, odată cu livrarea comenzii.

*hoteluri, pensiuni , centre de tratament balnear, autorizate de Ministerul Turismului   prin certificate de clasificare sau licente de operare.

« Ne face placere sa va anuntam lansarea ofertei Ascendi Vacanta 2010 prin intermediul caruia angajatii companiilor din Romania pot beneficia de cel mal modern si eficient instrument de motivare si crestere aproductivitatii muncii. », a declarat Alida Velea, Director General ASCENDI.

Cu ASCENDI tichete vacanta angajaţii au libertatea deplină de a achizitiona pachete turistice oricand si oriunde in Romania, sumele corespunzătoare tichetelor de vacanţă fiind deductibile la calculul impozitului pe profit, în limita a şase salarii minime pe economie, pentru fiecare angajat, pe an calendaristic.