Pasagerii care au bilete cumpărate de la compania MyAir, a cărei licenţă de zbor a fost ridicată din cauza datoriilor, pot beneficia de oferta Blue Air de a preschimba biletele pentru 59 de euro pe segmentul de zbor, până la sfârşitul lunii octombrie.

Clienţii MyAir pot schimba biletele cu unele Blue Air dacă plătesc 59 de euro pe segmentul de zbor, ceea ce înseamnă că pentru o cursă dus-întors preţul este de 118 euro. În acest preţ sunt incluse toate taxele mai puţin cea de 7 euro percepută de Blue Air pentru fiecare bagaj de cală.

„Prin decizia aceasta, am vrut să-i includem pe toţi pasagerii MyAir care au rămas pe dinafară după ce operatorul italian a intrat în faliment, pentru că MyAir nu vânduse decât bilete pe orarul de vară. Astfel, indiferent de perioada în care urmau să călătorească cu compania italiană, aceştia pot să beneficieze de oferta noastră”, a declarat, pentru capital.ro, Florentina Ivan, director de marketing al companiei Blue Air.

Blue Air operează zboruri din România (de pe aeroporturile din Arad, Bacău, Bucureşti, Cluj-Napoca, Sibiu şi Suceava) spre opt destinaţii din Italia: Verona, Milano, Roma Fiumicino, Bologna, Catania, Napoli, Torino Cuneo şi Veneţia.

Reprezentanţii companiei susţin că în opt zile de când au lansat oferta au transportat în jur de 3.000 de pasageri MyAir.

Liderii pieţei low-cost de pe piaţa locală au dezvoltat diverse strategii pentru a atrage cât mai mulţi dintre pasageri ai MyAir. Pe lângă oferta cu 59 de euro pe segmentul de zbor, operatorul român Blue Air a suplimentat, săptămâna trecută, numărul de curse spre destinaţiile din Italia. În aceeaşi perioadă, compania ungară Wizz Air şi-a mărit portofoliul cu noi destinaţii în Italia.

Citeşte şi: Oferta Blue Air pentru pasagerii MyAir s-a scumpit peste noapte