Peste 30 de investitori instituţionali locali şi internaţionali au subscris în cadrul ofertei de vânzare de obligaţiuni derulată în perioada 17-21 iulie, potrivit BVB. Emisiunea a fost structurată pe 3 clase, în tranşe de scadenţă de 3 ani, 5 ani, 7 ani, cu decontare bianuală.

Dobânda cuponului este variabilă, respectiv pentru tranşa de scadenţă de 3 ani, simbol UCB20, ROBOR 6LUNI +0,65%, pentru cea de 5 ani, simbol UCB22, ROBOR 6LUNI +0,85%, iar pentru tranşa de scadenţă de 7 ani, simbol UCB24, ROBOR 6LUNI +1,05%. 

Evenimentul va fi deschis de Ludwik Sobolewski, CEO Bursa de Valori Bucureşti şi de Adrian Pârvulescu, Head of Markets UniCredit Bank. 

În România, grupul UniCredit este prezent prin UniCredit Țiriac Bank, care are o rețea de 242 de unități. Banca furnizează în România produse și servicii specializate prin partenerii săi – UniCredit Leasing Corporation, UniCredit CAIB Securities, UniCredit CAIB Romania, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Finance și UniCredit Processes and Administration.

UniCredit Bank este membră a Grupului UniCredit, una dintre cele mai mari bănci din România după active.