RCS&RDS este liderul de piață pentru servicii de televiziune şi internet din România și, în prezent, oferă tuturor abonaților din sistemul digital un canal tv profilat pe promovarea turismului autohton și internațional: TRAVEL MIX.

În prezent, telespectatorii au la dispoziţie o nouă sursă de inspiraţie pentru călătoriile lor și modalități diverse de petrecere a timpului liber în spaţii destinate exclusiv relaxării, iar operatorii din turism își pot prezenta serviciile turistice unui număr mult mai mare de potențiali clienţi.

Canalul de turism TRAVEL MIX este prezent pe piața din România din 2011, iar obiectivul său este acela de a promova turismul cât mai bine, în toate formele lui: călătorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism, etc. și de a oferi posibilitatea tuturor să descopere noi destinații turistice.
Televiziunea TRAVEL MIX poate fi recepţionată și de abonaţii UPC Digital Naţional – canalul 309, Ines IPTV, AdNet Telecom, pe tableta, telefon mobil şi pe internet, la adresa www.travelmix.ro/live În prezent Travel Mix reprezintă o sursă de informare tematică pentru toţi telespectatorii, un canal de marketing cu vizibilitate naţională pentru operatorii din turism, şi o resursă pentru industria ospitalităţii.

Televiziunea TRAVEL MIX aparţine companiei de media MIXMONTAN SRL, firmă care are în portofoliu Televiziunea Regională Valea Prahovei TV, Ziarul Valea Prahovei și Reteaua de Radio – Best FM.