Una dintre cele mai importanți producători de panificație de pe piața locală, Lantmännen Unibake România, a anunțat că a început construcția unei noi fabrici în Pantelimon, județul Ilfov. Amintim că acest producător se ocupă cu realizarea de chifle pentru hamburgeri și hot-dog, iar unul dintre clienții săi este nimeni altul decât McDonald’s.

Compania spune că noua fabrică se va ocupa cu producerea specialităților de pâine premium. De asemenea, noua fabrică se va afla lângă actuala fabrică cumpărată în urmă cu șase ani. La această fabrică sunt produse diferite tipuri de produse atât pentru piața locală, cât și pentru export.

„După prima linie, se va dubla capaci­ta­tea de producţie actuală, după a doua linie se va mai dubla o dată această capa­citate, deci în final vom ajunge la o pro­ducţie de 60.000-70.000 de tone. La «matu­ritate», fabrica va genera afaceri de peste 100 de milioane de euro“, a spus Viorel Ognean, managing director Lantmännen Unibake România, care adaugă că terenul pe care se construieşte noua fabrică a fost cumpărată la circa un an după ce Lantmännen a intrat pe piaţa locală.

Amintim că grupul a intrat direct pe piaţa locală în anul 2016, atunci când a cumpărat active din domeniul de panificaţie ale Goodmills România, fosta Titan SA.

Lantmännen Unibake, lider în produse de panificație

Lantmännen Unibake a suferit schimbări uriașe de-a lungul anilor. Cu toate acestea, scopul afacerii nu s-a schimbat niciodată – bucuria mâncării. Reprezentanții companiei spun că își iubesc afacerea: mirosul de croissante sau de melci proaspăt scoși din cuptor.

Senzația că îți lasă gura apă și cântecul vesel pe care îl cântă burtica noastră atunci când mușcăm o crustă crocantă și ușoară, însoțită de o umplutură generoasă, caldă, și dulce. Toate acestea îi motivează să se trezească în fiecare dimineață.

Scopul companiei este ca pâinea, prăjiturile și produsele de patiserie să îi facă fericiți și mulțumiți pe oamenii din orice colț al lumii. De asemenea, reprezentanții acesteia mai spun că își propun că ajungă la miliarde de oameni, de toate vârstele, din toate țările de pe glob și să facă miliarde de burtici să zâmbească.