Campania „România vrea autostrăzi” care îndeamnă la 15 minute de grevă generală, astăzi, pe 15 martie, la ora 15.00, are tot mai mulți susținători, oameni obișnuiți, companii, oameni de afaceri, vedete, școli, magazine și ONG-uri.

Delia este una dintre celebritățile care se alătură campaniei „România vrea autostrăzi“, care a indemnat la 15 minute de grevă generală, astăzi, pe 15 martie.

Președintele Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj participanților la protestul #șîeu, prin care zeci de companii și primării și mii de oameni cer autostrăzi în România.

„În legătură cu protestul care se desfășoară azi, la ora 15.00, un protest pentru autostrăzi, vreau să știe protestatarii că sunt alături de ei #șîeu”, a spus șeful statului la finalul unei declarații de presă pe tema bugetului pe 2019.

Zeci de firme, primării, echipe sportive, personalităţi, sindicate, dar şi persoane fizice au anunţat că se vor alătura protestului „România vrea autostrăzi” şi întrerup activitatea, vineri, timp de 15 minute.

sursa foto: Facebook