Piaţa imobiliară din Cluj are o nouă vedetă. O garsonieră de 16 mp cu toaletă în dulap și bucătărie fără aragaz. Iată cum arată imobilul şi ce preţ de vânzare are. Mobilată minimalist garsoniera de 16 mp este scoasă la vânzare pentru preţul de 52.000 de euro.

Locuința dispune de loc de parcare

Așadar, din imagini se observă că bucătăria este, de fapt, o masă care are încorporată o chiuvetă mică şi într-un colț este o friteuză, care, probabil, ține loc de cuptor și aragaz.

În cameră se observă o canapea şi un dulap. Totuși, toată atenția este concentrată spre baie care este amenajată într-un spaţiu mic asemănător unui dulap. Ușile de la baie sunt cu aerisire, pentru că baia improvizată nu are geamuri. În rest, potrivit stiridecluj.ro, locuința are măcar un loc de parcare și un loc pentru un televizor mic.

Sursa: Știri de Cluj
Sursa: Știri de Cluj
Sursa: Știri de Cluj
Sursa: Știri de Cluj

O altă garsoniera de 11 metri pătraţi din Cluj a cucerit internetul

Recent, garsoniera de 11 metri pătraţi din Cluj-Napoca a fost scoasă la vânzare la un preț negociabil. „Propunem spre vânzare o garsonieră, Cartier Gheorgheni, Complet mobilată şi utilată. Situata pe strada Zambilei. Aproape de mijloace de transport in comun. Ideala pentru investiţie, posibilitate de cumpărare cu preluare de chiriaşi. CF Liber de sarcini. Preţ negociabil”, scrie pe site-ul web cu anunțuri imobiliare.

Deși prețul este negociabil, proprietarii cer 37.499 de euro, adică 3.409 euro pe metru pătrat, pentru imobilul devenit viral în mediul online, informează Antena 3.

Garsoniera se află la etajul 4, dintr-un bloc cu doar patru etaje, are un design modern și a devenit cunoscută după ce anunţul de închiriere a devenit viral pe reţelele sociale. Proprietarii cereau 180 de euro pe lună pentru imobilul minuscul.

„Garsoniera este complet mobilată și utilată, centrală termică pe bloc, situată la etajul 4 din 4, cheltuieli lunare mici. Preț: 200 de euro (ușor negociabil)”, scria proprietarul pe Facebook. După ce au văzut că închirierea unei mini-garsoniere costă cât chiria unui apartament cu două camere, oamenii au umplu rețelele sociale cu comentarii amuzante.

„Dacă comand o pizza family, mă intreb dacă intră pe ușă sau trebuie luată felie cu felie?”

„Faci curățenie cu un șervețel umed.”

„Dacă intră hoțul, trebuie să ies afară pentru că nu încăpem amândoi…”

Nu doar locuința inedita a fost ținta glumelor românilor, ci și persoana care a realizat fotografiile.

„Nu ne interesează garsoniera. Vrem să angajăm fotograful!”

„Băiatul a tras toate cadrele fără să se miște din loc.”