Doliu imens în presa din România. Andreea Budică s-a stins la doar 41 de ani. Anunțul a fost făcut de fostul ziarist Cristian Vasilcoiu.

„Andreea Budica s-a stins la doar 41 de ani, din cauza unui AVC! Am rămas fără cuvinte! Aveți grijă de voi, prieteni!Dumnezeu să te odihnească, Andreea!, a scris acesta pe pagina sa de socializare.

Imediat au început să curgă mesajele din partdea cunoscuților, care s-au declarat efectiv șocați.

„Doamne, nu pot sa cred! Era asa plina de viata, avea atata energie, facea sport! Dumnezeu sa i odihneasca sufletul!”, a scris Daniela Arnăutu.

Andreea Budică era acum copywriter, iar în trecut lucrase la Economica, Digi 24, The Money Channel TV, TVR – sau Realitatea TV.

sursa foto: Facebook

Decesul unui alt mare jurnalist

În urmă cu două zile, jurnaliștii dar și opinia publică au fost zguduiți de o altă veste cutremurătoare. Fostul jurnalist, Alin Bogdan a încetat din viață la doar 43 de ani. El era în prezent analist politic.

Cutremurătoarea mărturisire a fost făcută chiar de către Sidonia Bogdan, soția acestuia.

”Soțul meu, Alin Bogdan, a plecat lângă Dumnezeu. De lângă Domnul, își va veghea și iubi fetița.”, scrie Sidonia Bogdan.

Analistul politic, Alin Bogdan, a lucrat împreună cu mai mulți politicieni importanți, printre care și fostul premier, dar şi şef de partide, Călin Popescu Tăriceanu.

Alin Bogdan a fost jurnalist la Adevărul și Gândul. El a intrat în presă în 1998, ca redactor la Adevărul, unde a acoperit zona politică. În 2005 s-a alăturat ziarului Gândul ca publicist comentator. Ca jurnalist, Alin Bogdan a scris și la Evenimentul Zilei. Săptămâna trecută a trecut prin redacția Evenimentul zilei si nimic nu prevestea o veste atât de neagră.

Din 2006 a intrat în consultanță politică, la Multimedia Political Communication, lucrând pentru campaniile electorale ale PNL. În ultima perioadă era director al editurii ContraMundum.