Neptun TV, televiziunea asociată de constănțeni cu Radu Mazăre, Nicușor Constantinescu și Sorin Strutinsky, nu mai emite după ce a intrat în faliment pe 17 februarie 2020. Tribunalul Constanța a decis intrarea în faliment a societății care deținea televiziunea, Soti Cable Neptun SRL. Decizia finală se va lua pe 11 mai 2020, dar sunt şanse minime să se schimbe ceva. Datoriile firmei sunt exorbitante în raport cu veniturile, marea majoritate a angajaților au plecat de mult timp, sculele sunt vechi și nu mai valorează mare lucru, iar mașinile au fost scoase la vânzare, scrie ct100.ro.

Valoarea totală a creanțelor, în mai 2019, era de peste 39 de milioane de lei și 273.000 de dolari. Conpres Group s-a înscris la masa credală cu peste 8 milioane de lei, Sorin Strutinsky cu peste 4 milioane lei, ANAF avea de recuperat 5,2 milioane lei, iar Asociația pentru Drepturi de Autor a Compozitorilor, suma de 3,3 milioane lei. Printre creditori se numără Sorin Strutinski, dar și companii controlate de acesta împreună cu Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu.

Neptun TV a fost înființată pe 29 iunie 1995 de către fostul primar al Constanței, Radu Mazăre. Fondat ca un post regional, din 2007 a început să emită național, acoperind 66,3% din totalul gospodăriilor cu acces TV din România. A avut și o subredacție la București. Surse media spun că Sorin Strutinsky, împreună cu cel puțin un asociat, lucrează pentru a pune pe picioare o nouă televiziune, Marea Neagră TV, care ar trebui să înceapă să emită într-un timp relativ scurt, până înaintea alegerilor locale din 2020.