Revista Inc. Magazine a desemnat Qualitance ca fiind una dintre companiile private europene cu cea mai rapidă creştere, incluzând-o pe lista sa anuală ce conţine cele mai de succes firme ce s-au dezvoltat extrem de repede din 2012 până în 2015, potrivit Mediafax. Topul Inc. 5000 Europe reprezintă o imagine de ansamblu a celui mai dinamic segment al economiei globale – firmele private în plină ascensiune.

“Evoluţia companiei între 2012 şi 2015 ne-a permis să lansăm la începutul anului trecut linia de business de inovaţie, care ne-a oferit oportunitatea ca, aplicând modelul brevetat de Qualitance, care foloseşte Design Thinking, Rapid Prototyping şi tehnologie de ultimă oră, de la AI până la VR, să ajutăm companii din Fortune 500 să creeze produse şi servicii revoluţionare”, a declarat Radu Constantinescu, Managing Partner Qualitance, potrivit Mediafax.

“În ansamblul său, clasamentul Inc. 5000 Europe ne reaminteşte că SUA nu deţine monopolul asupra antreprenoriatului. Mai mult ca niciodată, inventivitatea, creativitatea şi tenacitatea nu cunosc limite – cu siguranţă, nu unele geografice”, a spus și preşedintele şi redactorul-şef al Inc., Eric Schurenberg.

Tot în februarie, companiei Qualitance i s-a decernat trofeul pentru Compania anului de către Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii din România (ANIS). De asemenea, a fost inclusă pe Deloitte Technology Fast 50 Central Europe, o listă a companiilor care produc inovaţii tehnologice care contribuie la progresul întregii regiuni, conform sursei citate.

Pentru a intra în topul celor 5000 de companii private cu cea mai rapidă creştere economică de pe vechiul continent, o firmă trebuie să aibă sediul în Europa, să fie privată, orientată spre profit şi independentă şi să fi generat un venit minim în 2012 de 200.000 de euro şi de două milioane de euro în 2015. Suma veniturilor companiilor din clasament a ajuns la 90,3 miliarde de euro faţă de 20,7 de miliarde în 2012, iar rata lor medie de creştere în trei ani a fost de 331%.

Fondată în 1979, revista Inc. este o publicaţie americană, singurul brand consacrat proprietarilor şi managerilor unor companii private aflate în plină ascensiune, oferind soluţii reale pentru cei ce vor să construiască o afacere, fie şi de la zero. Numărul de cititori ai revistei (print şi online) depăşeşte 19 milioane.