Deși Rareș Bogdan a spus că nu dorește să intre în Guvern, se pare că, potrivit mai multor surse, acesta ar fi dispus în cele din urmă să renunțe la funcția de eurodeputat, de altfel foarte bine remunerată. Aceasta ar urma să primească portofoliul internelor, unul extrem de important, dar și postul de vicepremier. Momentan încă se poartă negocieri.

Fostul jurnalist nu a oferit o reacție fermă pe acest subiect, semn că încă nu a luat o decizie în acest sens. Se pare că președintele Klaus Iohannis l-ar dori pe Rareș Bogdan în Guvern, mai ales că acesta este foarte bun pe comunicare și l-ar ajuta prezența acestuia într-un minister cheie.

Vrea Rareș Bogdan în Guvern?

„Înţeleg că Rareş Bogdan ar dori să fie ministru de Interne. Eu nu ştiu dacă vrea sau nu, dar nouă ne-a spus că nu vrea deloc în Guvern. Poate că, între timp, şi-a dat seama că acest guvern are nevoie de el şi s-a răzgândit. Eu vă spun discuţiile de acum câteva zile”, a declarat liberalul Vlad Nistor, în emisiunea „Punctul de Întâlnire” de la Antena 3.

”Avem câte 3-4 propuneri pentru fiecare minister. Vom avea 15 ministere în guvernul Orban. Robert Sighiartău e un om extrem de valoros. A demonstrat ca secretar general al PNL, e un excelent manager, are, la 33 de ani, 3 copii și soția care s-a mutat din Leeds în România, care este un om extrem de bogat. Familia lui este una dintre cele mai bogate din Bistrița, nu are nevoie să facă nicio șmecherie. E un om excepțional pe vreo 4 ministere, dar nu cred că vrea la Interne”, a spus și Rareș Bogdan, lăsând loc liber pentru ministerul Afacerilor Interne pe care este bătaie mare la ora actuală.