“Începând de astăzi clienții pot paria online folosind banii care îi au în buzunar. Acest lucru le permite celor care nu au un card bancar sau care au dar preferă operațiunile în numerar, să poată efectua depuneri și retrageri din contul de pariuri online. Este un sistem simplu, sigur și rapid prin care încercăm să facilităm accesul la parierea online”, a explicat Cătălin Moise, director marketing Stanleybet România, citat de Agerpres.

Atât în cazul depunerilor cât și în cel al retragerilor, tranzacțiile se efectuează direct la ghișeul din agențiile de pariuri, clientul trebuind să aibă asupra sa actul de identitate și datele de autentificare ale contului online. După ce au fost depuși la ghișeu, banii vor fi încărcați instantaneu în contul online iar clientul îi poate utiliza imediat pentru a plasa pariuri online. Pentru a retrage, un client trebuie mai întâi să facă o solicitare online. După primirea e-mailului de confirmare banii pot fi ridicați din agenție după 24 de ore. Astfel timpul de așteptare este redus față de retragerea printr-un cont bancar și, în plus, nu sunt percepute comisioane pentru aceste tranzacții.

Sistemul de pariere "cash online" simplifică procesul prin care sunt realizate în mod normal depunerile și retragerile online. Astfel, pariurile online devin accesibile și pentru pariorii care sunt obișnuiți să folosească doar banii din buzunar în operațiunile de pariere.