Novomatic România operează aproximativ 2.000 de echipamente de joc de tip slot-machine, în peste 130 de locaţii – săli de joc şi baruri şi a creat locuri de muncă pentru aproximativ 1.000 de angajaţi, a declarat Valentin Adrian Georgescu, CEO Novomatic România.

În luna martie, Novomatic Group România a lansat un nou operator de pariuri sportive în cotă fixă, care a introdus pe piaţa românească terminalele automate de pariuri. Pânăa la finalul anului 2015 vor fi instalate aproximativ 200 de terminale automate de pariuri, care vor fi operate sub numele mărcii de renume internaţional Tip & Cash a Grupului Novomatic, a precizat Valentin Adrian Georgescu.

Novomatic România a închiriat pentru terţi peste 1.000 de echipamente de jocuri de noroc şi asigură servicii de service şi mentenanţă pentru cele 5.000 de echipamente VLT (de videoloterie – n.r.) operate în exclusivitate de Loteria Română.

Pe 22 octombrie 2013, Loteria Română a semnat cu Novomatic Group România un parteneriat încheiat pe 15 ani, pe baza căruia Novomatic trebuie să furnizeze 10.000 de aparate de tip VLT şi un sistem relevant de loterie video, care să includă sistemul jackpot, servicii de mentenanţă, piese de schimb, logistică, în locaţiile aprţinând Loteriei Române.

Sediul Novomatic România, din Otopeni, este situat pe un teren de 12.000 mp, în apropierea Aeroportului Internaţional Henri Coandă (Otopeni), şi a fost deschis în mai 2010, în urma unei investiţii de peste şapte milioane euro.AGERPRES