Cu un preț de vânzare începând de la 25.940 de euro (preţ de vânzare recomandat, inclusiv TVA în Germania), cea de-a doua generație Opel Insignia oferă un bun raport calitate/preț. În plus, două noi servicii OnStar și noul program Opel Exclusive pentru noul Insignia vor fi prezentate, de asemenea, în premieră la Geneva.

Noul Opel Insignia urmează exemplul sportiv al unui coupé de mari dimensiuni, este deosebit de spațios datorită noii arhitecturi și oferă un nivel ridicat de siguranță, ca un adevărat vârf de lance. A doua generație a modelului Insignia impresionează prin liniile sale atrsctive, o atmosferă primitoare și numeroase soluții high-tech, de la farurile cu matrice cu LED-uri Opel IntelliLux, sistemele ultra-moderne de asistenţă pentru şofer precum asistentul activ pentru menţinerea benzii de circulaţie și până la excepționalul afișaj pe parbriz. Capota activă pentru o protecție sporită a pietonilor desăvârșește oferta de sisteme care sporesc semnificativ nivelul de siguranță. În plus, modelul Insignia este echipat cu o conectivitate de primă clasă specifică Opel, cu integrare a smartphone-ului și o funcție nouă OpelOnStar – asistentul personal, care le permite ocupanților autovehiculului Insignia să rezerve camere la hotel și să caute locuri de parcare disponibile cu ajutorul unui consultant OnStar. Per ansamblu, noul Insignia atrage printr-un nivel ridicat de dinamism, spațiu suplimentar și un rbun raport calitate/preț, care îl transformă într-un concurent serios chiar și pentru mărcile premium.

Noul model vârf de lance este și primul autovehicul Opel echipat cu o transmisie automată cu opt trepte de viteză, ocameră video de 360° și tracțiune integrală inteligentă cu vectorizarea cuplului. În combinație cu noile motoare supraalimentate de înaltă eficienţă, reducerea greutății cu până la 200 kg și o poziție de ședere mai joasă, noul Insignia Grand Sport și Sports Tourer asigură o experiență de conducere directă și mai dinamică ca niciodată.

Pe lângă noile variante ale modelului Insignia și noile servicii OnStar, la Geneva va fi lansat în premieră și noul program OpelExclusive. Acesta le va permite clienților să iasă în evidență, oferindu-le posibilitatea de a-și personaliza autovehiculul Insignia după preferințe.

Cele două modele noi, care vor fi prezentate în premieră la Geneva, Insignia Grand Sport și Insignia Sports Tourer, sunt elemente cheie ale ofensivei de produse Opel „7 în 17”, prin care șapte modele noi vor fi lansate în cursul acestui an. Acestora li se vor adăuga revoluționarul Ampera-e, care surclasează autovehiculele electrice concurente cu o autonomie de 520 km în modul electric conform NEDC (măsurată în conformitate cu Noul Ciclu European de Conducere), aventurosul Insignia Country Tourer cu tracțiune integrală și modelul Opel Vivaro cu un nivel sporit de confort și flexibilitate. În plus, Opelva lansa pe piață modelele Crossland X și Grandland X. Crossland X se va alătura modelului Mokka X în segmentul B al autovehiculelor CUV/SUV, care înregistrează o dezvoltare de excepție, în timp ce Grandland X va fi destinat clienților care caută un crossover din clasa C.