Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii a convocat în data de 30 decembrie conducerile direcţiilor din cadrul MTI şi managerii unităţilor aflate în subordine pentru a discuta aspecte ce ţin de activităţile desfăşurate la nivelul direcţiilor şi al companiilor, precum şi acţiunile şi măsurile ce vor fi luate în următoarea perioadă.

„De la bun început vreau să vă transmit că aveţi în mine un partener. De aceea v-am convocat astăzi să discutăm cum putem să eficientizăm şi să profesionalizăm activitatea la nivelul structurilor sau companiilor pe care le conduceţi.

Este foarte clar pentru toată lumea că din păcate la nivelul fiecărei structuri există persoane care şi-au făcut un obicei din a veni la serviciu doar pentru a avea de unde pleca acasă. Aceste persoane dacă nu înţeleg că sunt aici să presteze o muncă în folosul oamenilor şi să aducă un plus de valoare echipei, fie ca sunt la minister, fie că sunt la companii, este cazul să se gândească la schimbarea locului de muncă. Nu mă feresc să fac schimbări şi nu mă feresc de reforme”, a declarat Cătălin Drulă.

Cătălin Drulă subliniază că activitatea trebuie să fie bazată pe profesionalism

Cătălin Drulă a apreciat că activitatea managerilor şi a subordonaţilor trebuie să fie bazată pe profesionalism, asumarea responsabilităţii şi transparenţă, conform unui comunicat al MTI.

„Cei care pot să respecte aceste principii sunt bineveniţi în echipa mea. Vreau progrese şi vreau să livrăm românilor lucruri concrete”, le-a spus şeful de la Transporturi managerilor din subordine.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea