Peter Schreyer, Presedinte si Responsabil Departament Design in cadrul Hyundai Motor Group, a acceptat premiul in cadrul unei ceremonii desfasurate la Berlin, in Germania, la sediul Axel Springer Publishing. El a declarat: “Suntem mandri ca cititorii au fost impresionati de unul dintre cele mai noi modele ale gamei. Este o dovada in plus a progresului Hyundai in domeniul designului, calitatii si executiei.”

De peste 40 de ani, premiile “Volanul de Aur” recompenseaza cele mai bune modele testate pe parcursul anului. Evenimentul este organizat de revista germana Auto Bild si de cotidianul Bild am Sonntag, distinctiile fiind acordate prin concursul publicatiilor similare din 20 de tari. Alegerea autovehiculelor premiate s-a realizat pe baza a 425.000 de voturi ale cititorilor din Europa.

Hyundai i20 a fost selectat la categoria “Masina mica”, pe baza voturilor cititorilor. Castigatorii celorlalte categorii – “Masina compacta”, “Masina medie”, “SUV”, “Masina de lux”, “Masina sport” si “Masina de familie” – au fost desemnati atat pe baza voturilor cititorilor, cat si a notelor acordate de un juriu format din: designeri, jurnalisti si piloti de curse.