Noua versiune a aplicaţiei îngreunează accesul utilizatorilor către cele mai noi postări ale prietenilor din reţeua de socializare. Aceste postări nu lipses, ci sunt ascunse, scrie Stableytimes.com.

Cele mai multe plângeri în cazul versiunii 9.0 a aplicaţie Facebook erau în ceea ce priveşte conţinutul depăşit în “Timeline”. La cele mai recente postări apăreau postări vechi de câteva ore, probabil selecţia era făcută printr-un algoritm care decidea că un utilizator ar trebui să fie interesat de o postare mai veche a unui prieten apropiat decât postarea recentă a unei persoane mai puţin apropiate. Acest lucru a determinat numeroşi utilizatori să se plângă de faptul că erau forţaţi să selecteze de fiecare dată  când deschideau aplicaţia opţiunea de a vedea “Cele mai recente postări”. Iar acum nu mai au nici măcar această posibilitate.

Cu noua versiune, Facebook a decis să îngroape atât de adânc aceste informaţii, încât cei mai mulţi utilizatori nu le vor mai găsi. „Cele mai recente postări” au dispărut din vârful fluxului de ştiri, în schimb acum sunt ascunse adânc în secţiunea “More”, fiind listate în „Feed”, chiar deasupra secţiunii “Help”. Deloc surprinzător, acest lucru a atras multe plângeri din partea utilizatorilor. Odată ce un utilizator a selectat “Cele mai recente postări”, această selecţie nu rămâne valabilă în cazul versiunii 10.0 a aplicaţie Facebook pentru dispozitive mobile, ceea ce înseamnă că utilizatorii sunt nevoiţi să le vâneze încă o dată.