Nicolas Renard are o experienţă profesională de peste 16 ani în MSD, iar în perioada 2012-2015 a fost managing director al MSD North & West African Cluster, care – sub conducerea sa – a ajuns în topul principalelor companii farmaceutice pan-africane. 

„În curând, se împlinesc 25 de ani de când MSD România şi-a început activitatea, fiind una dintre primele companii farmaceutice multinaţionale care a intrat în România. Portofoliul MSD a crescut exponenţial în acest timp, ajungând la peste 50 de branduri inovatoare, în arii terapeutice importante precum imuno-oncologie, boli infecţioase, imunologie, diabet. În plus, avem un portofoliu divers de vaccinuri pentru copii şi adulţi. România reprezintă o piaţă cheie pentru MSD şi am convingerea că Nicolas va conduce cu succes compania în etapa următoare de dezvoltare”, a declarat, conform Agerpres, Branimir Brankov, director general MSD Balkans. 

MSD România este membru al ARPIM (Asociaţia Producătorilor Internaţionali de Medicamente), LAWG (Local American Working Group), Foreign Investors Council (Consiliul Investitorilor Străini) şi AmCham (Camera Americană de Comerţ). 

Compania MSD are operaţiuni în peste 140 de ţări.