În noul Family Safety Center, utilizatorii vor găsi articole şi clipuri utile legate de siguranţă şi confidenţialitate. În următoarele săptămâni, Facebook va pune la dispoziţie, gratuit, şi un ghid care să îi ajute pe profesori şi educatori să le explice copiilor totul despre social media.  
Social Reporting Tools este un alt serviciu introdus de Facebook care permite utilizatorilor să semnaleze ce nu le place. Serviciul este activ în prezent doar pentru postările de pe Wall şi fotografii.
Facebook a mai lansat şi Two Factor Authentication, o opţiune care împeidică accesarea neautorizată a contului. Cei care activează această opţiune vor trebui să introducă un cod de fiecare dată când îşi vor accesa contul de pe alt dispozitiv.

<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/CVLtm4mr2ek" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/CQLY9oDFSDk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>